רהיטים בפתח תקווה – כשאומנות וריהוט נפגשים
דווקא בפתח תקווה אפשר לראות איך אומנות וריהוט נפגשים. רהיטים בפתח תקווה מציגים מגוון רחב של אפשרויות ריהוט שאפשר למצוא רק בפתח תקווה. תוכלו למצוא שם חנויות רהיטים של מותגים מוכרים, חנויות שנמצאות ופרושות לכל הארץ שמרבית האנשים מכירים ותוכלו למצוא חנויות ריהוט בפתח תקווה שהם ממש בגדר גלריות אומנות. בחנויות אלו אפשר לומר ששם אומנות וריהוט נפגשים.
רהיטים בפתח תקווה זה בעצם גלריות אומנות לרהיטים
אנשים רבים באים לחפש רהיטים בפתח תקווה, אבל מי שמחפש רהיט שהוא בגדר יצירת אומנותית חייב לחפש את החנויות המיוחדות בפתח תקווה המציגות רהיטים מעוצבים. עיצוב שהוא עיצוב אישי לכל רהיט. בשל כך הייצור אינו בכמויות גדולות של פס ייצור אינו בכמות קטנה יחסית. שילובים שונים של חומרים כגון עץ וברזל ביחד היוצרים רהיט מיוחד ומקורי.
שילוב של טרנדים עכשווים וחשיבה יצירתית
ריהטו הרי נועד לשימושינו האישי. הסלון או מערכות הישיבה נקנים כדי שנוכל לשבת, פינת האוכל נקנית על מנת שנוכל לערוך ארוחות משפחתיות ולארח חברים ומשפחה לארוחות, חדרי שינה נקנים כדי שנוכל ללכת לישון בסופו של יום מעייף. אך לריהוט שנקנה במיוחד בפתח תקווה יש עוד ייעוד, העיצוב שלו בעצם משקף את טעמנו האישי, את מי שאנחנו ואיזה סגנון עיצובי אנחנו אוהבים. גלריות של רהיטים בפתח תקווה יכולים לעזור לנו לממש את הטעם שלנו ואת סגנון האישי שלנו ברהיטים שאנחנו נבחר שם.
ריהוט שמתאים לאוהבי וינטג'
בזמן האחרון וינטג' הוא הטרנד העיקרי בעיצוב הבית. מגמת הוינטג' היא בעצם שחזור וייצור נוכחי של רהיטים ואלמנטים עיצובים מהעבר . יש כאלו שממש משפצים רהיטים ישנים ונותנים להם מראה חדשני יותר ויש כאלו שמייצרים רהיטים עכשוויים ונותנים להם מראה של רהיטים שהיו בשנות השישים או השבעים. ברהיטים אלו אנו רואים שילוב של עץ עם חומרים כגון מתכת, ברזל, אלומיניום או אפילו פלסטיק נותן מראה של עבר, מראה שמזכיר את פעם. במיוחד עם מוסיפים אלמנטים או ציורים או משפטים ששייכים לעבר כגון: נוסד בשנה כזאת וכזאת, זה מוסיף עוד למראה הוינטג' שאנחנו רוצים ליצור בעיצוב הבית.